Testvérem, ha nem találod az adott napot, akkor egy-két évvel előtte biztosan megtalálod

Szentek köztünk élnek,a múlt róluk beszélnek

Szentek köztünk élnek,a múlt róluk beszélnek

Keresztút -- Keresztúti keresztek, Stáció képek -- Megáldása

2014. március 15. - Andre Lowoa

(Megfelelô felhatalmazással!)


Mindenható örök Isten! Te megengedted, hogy Jézus szenvedésérôl keresztutat állítsunk, hogy valahányszor keresztutat járunk, az ô példájának követésére buzduljunk. Kérünk, áldd + meg és szenteld meg a te Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus és az ô szent Anyja, Szűz Mária képeit. Add, hogy aki ezek elôtt a képek elôtt egyszülött Fiadhoz és az ô szűzi Édesanyjához fohászkodik, az ô érdemeikért elnyerje a jelen életben a te kegyelmedet, odaát pedig az örök dicsôség boldogságát. Ugyanazon Krisztus Urunk által. Ámen.

A 14 kereszt megáldása
Urunk, Jézus Krisztus, áldd + meg ezeket a kereszteket, mert szent kereszted által szabadítottad ki a világot a sátán uralma alól. Kínszenvedésed által gyôzted le a kísértôt, aki az elsô emberpárt a tiltott fa gyümölcsének vételével bűnre csábította.
(Szenteltvízhintés) Az Atya, a + Fiú és a Szentlélek nevében legyenek megszentelve a keresztút állomásainak keresztjei. Akik ezek elôtt Urunk iránti szeretetbôl imádkozva leborulnak, testi-lelki javakat nyerjenek. Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

(Forrás: Preorator -- elektronikus kiadás, szerzô: Péterffy István)

süti beállítások módosítása